hoofddoel gevonden!

Al een tijdje voel ik een venijnig beestje kriebelen. Neenee, geen virussen. Plezante beestjes: zo dat kriebelgevoel dat je goesting doet krijgen om iets leuks of uitdagends te doen. Uiteraard heb ik het hier weer over mijn favoriete tijdverdrijf: hardlopen. Ik pakte onlangs mijn voorlopige jaarplanning van 2013 er nog eens bij (waar ondertussen ook nog de Trail des Bosses op 9 februari 2013 bijkomt) en kwam tot een belangrijke constatatie: er zit geen hoofddoel tussen! Coach Tiny schreef er toevallig vandaag nog over op zijn blog, alsof het telepathie is. Want vandaag is er dus definitief een beslissing gevallen over een hoofddoel. Ik had wat overtuigingskracht nodig bij ’t ventje, want noodgedwongen moet er wel een mini-vakantietje aan vastgekoppeld worden. Niet altijd zo evident in tijden van crisis, maar hey…we only live once hé. Dat mini-vakantietje moeten we nog regelen, de inschrijving voor het doel ook, maar dat gaat allemaal niet lang meer duren. De goesting is alleszins héél groot. Maar over wat heb ik het nu eigenlijk hé. Jullie mogen raden! De eerste die het kan raden via reactie op deze post (via de blog, dus niet via Facebook), krijgt van mij een kleine verrassing toegestuurd!

Om jullie toch niet helemaal in het ijle te doen raden, een paar hints:

–       de afstand is verder dan 30 km

–       het gebeuren vindt plaats in de grote vakantie

–       we moeten ervoor naar het buitenland, maar dat kan per auto

–       een zekere mate van trailtraining en heuveltraining zal vereist zijn

–       de foto hieronder, ooit door een blogger getrokken, werd getrokken tijdens deze wedstrijd

Voilà, raad maar!

rara

Advertenties

2 gedachten over “hoofddoel gevonden!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s