natte boel – #Monschau -227 dagen

Laatste dagje verlof, om iets voor 8 rolde ik uit mijn nestje. De twee mannen nog stevig aan het ronken. De keuze was snel gemaakt: loopspullen aan en maken dat ik buiten was! Het was net licht geworden, het zonnetje begon moeite te doen om door de wolken te breken en de voorspelde hevige wind…daar was ook niks van te merken. Gisteren had ik van ‘t ventje nog een Spibelt cadeau gekregen, die wou ik natuurlijk onmiddellijk eens uittesten. Gsm erin gestoken, zo kon ik onderweg eens een paar foto’s schieten. Het zakje van de Spibelt is super! Alleen kruipt het ding wel tot onder mijn oksels bij het lopen. Da’s het nadeel van breedgeheupt te zijn. Niks blijft dus om mijn heupen hangen, zo’n dingen floepen naar boven en zoeken hun weg zo hoog mogelijk. Maar op zich hinderde het niet heel erg onderweg.

IMAG0422
aan de “Dreef” in Boortmeerbeek

Er stond voor vandaag geen training op m’n schema, dus het werd een speels loopje. Niks moest, alles kon. Onderweg dus ook een paar keer gestopt voor foto’s te schieten en zo vergat ik nu en dan m’n Garmin uit of weer aan te zetten en zo. Het totaal gelopen kilometers en de tijd, daar heb ik dus vandaag het raden naar. Dat het de voorbije dagen hard geregend heeft, heb ik alleszins gemerkt. Na een dikke kilometer kwam ik aan het onverharde stuk richting Boortmeerbeek-bos en daar lagen al wat plassen. De Dreef was nog vrij, maar de weilanden ernaast waren deels overstroomd. In het bos waren sommige paden totaal onbeloopbaar en toen ik achterom weer de weg naar huis wou opzoeken  was het pad waar ik langs moest volledig onderstroomd. Oeps. Dan maar een ander pad ingeslagen maar ook daar stootte ik op een vijver en was het pad niet meer te zien. Aiai. Niks aan te doen, moest dus weer rechtsom en heel m’n weg teruglopen. Daardoor werd het toertje wel iets langer dan voorzien, maar da’s niet erg hé.

Eenmaal thuis bleken mijn mannen nog steeds te slapen. Luie ventjes heb ik. Dus mezelf maar getrakteerd op een lang warm bad en daarna die mannen toch maar eens uit hun bed gesleurd. Tijd dat zij eens in actie schoten Smile

IMAG0414IMAG0418IMAG0419IMAG0420IMAG0421

Advertenties

5 gedachten over “natte boel – #Monschau -227 dagen

  1. Ik zag gisteren ook enkele beken helemaal vol staan. Gelukkig liep ik maar op den asfalt. Beetje droger dan jouw plassen en vijvers 🙂
    Zeg, en die spibelt: draag hem eens om je middel. Daar zit mijn drankgordel ook altijd en daar blijft die perfect op zijn plaats zitten. Proberen maar!

    1. ga ik een volgende keer zeker proberen. Had gehoopt dat ie mooi rond m’n heupen zou blijven hangen, maar met brede heupen en een smalle taille is dat ijdele hoop natuurlijk 😉

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s