eerste test doorstaan -#Monschau -215 dagen

Mijn allerallerlaatste dagje verlof, toch tot aan de Krokusvakantie. Toegegeven… morgen moet ik één dag werken en woensdag ben ik al terug thuis voor een dag. Dat deeltijds werken is toch wel nen dikke luxe, maar het is voor een goed doel: er wat meer zijn voor onze superheld, zeker nu hij eindelijk een grote jongen is die naar school gaat! Maar daarover morgen meer.

Vanmorgen terug een toertje gaan lopen. Een rustige training na de lange duurloop van gisteren. Doelbewust deze training ingepland om te bekomen na de ietwat emotionele ochtend, waarbij we zoonlief voor de allereerste keer achterlieten op school.
Als schoeisel werden de nieuwe Asics Gel Kahana bovengehaald voor hun eerste testrun. Omdat het trailschoenen zijn, wou ik er geen asfaltloopje mee doen.
Met andere woorden: de auto in om naar het Domein van Hofstade te rijden. Beetje stom, maar ja, het domein ligt op 4 km van m’n deur, dus moest wel.

Het Domein lag er op sommige plaatsen nog goed modderig bij, maar het was niet meer enkeldiep wegzakken. Jammer, want daardoor zien de schoenen nu dus nog altijd fluoroos. Het lopen ging gelijk niks, m.a.w. zijn ze goedgekeurd. Een 5 km gelopen in een half uurtje met gem. hs van 135. Belangrijker nog: nadien weer helemaal opgepept en de nodige emotionaliteit van me kunnen afschudden. Daar doen we het voor hé.

Schoenen dus goedgekeurd, ik ga nog moeite hebben met kiezen welke ik nu op 20 januari ga aandoen…Vermoedelijk worden het toch de Cascadia’s omdat die al wat kilometers achter de rug hebben. De ervaring leert dat ik een nieuw paar toch eerst serieus moet ingelopen hebben alvorens er een lange afstand mee af te leggen. Ik zal dus maar wat vertrouwen op die ervaring…

 

domein hofstade
Foto door ATMIKE (http://www.mechelenblogt.be) – Domein van Hofstade

Advertenties

Een gedachte over “eerste test doorstaan -#Monschau -215 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s