ik beken… – #Monschau -211 dagen

Onderstaande foto met quote kwam ik vandaag toevallig tegen op het www…en ik beken, dit is volledig, maar dan ook volledig op mij van toepassing. Ik loop al 5 winters met dezelfde laarzen rond en bij m’n andere paar “nette” schoenen zijn de tippen afgesleten tot en met….en buiten dat heb ik nog een paar zomerschoentjes en een paar All Stars in de kast staan. Laat me dus aan die dingen nu echt geen geld uitgeven, het interesseert me niet en het mag vooral geen geld kosten. Maar wie kocht er vorige week nog een extra paar nieuwe trailschoenen terwijl ik al een paar heb in nog perfecte staat, jep….Toch raar volkje hé, wij lopers…

shoes

Dit bericht werd geplaatst in joggerke, materiaal en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op ik beken… – #Monschau -211 dagen

 1. aha, ik dacht dat ik de enige abnormale vrouw was🙂 Idem hier : meer sportschoenen dan gewone en ook qua prijs busted …

 2. Vitamine F3 zegt:

  Ik heb iets meer geklede schoenen dan jij denkik, maar toch veul sportschoenen🙂

 3. djaktief zegt:

  Hi Ruth,

  Heb vorige week 3 paar runningschoenen op nonactief gesteld….. maar nog niet weggedaan. Ik heb 7 paar-3 nu= 4 en zaalschoenen, wandelschoenen en verder nog 15 paar pumps/sandalen/veterschoenen + laarzen. Ik ben heel zuinig met mijn schoenen want ik heb een lastige grote maat 42 en voor sport 43/44.

  groetjes,

  Dorothé

 4. kaat zegt:

  ik heb ook nog eens meer sportkleren vrees ik …
  Ik krijg het ook zo moeilijk over mijn hart om ‘oude’ loopschoenen weg te doen…

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s