let it snow let it snow… -#Monschau – 208 dagen

Zo, daar komt dan toch de winter aan. Sneeuw met hopen, als je de berichten moet geloven. Ik moet er morgenvroeg helaas per auto door. Met 5 vergaderingen op ’t werk, wordt het een razend drukke dag, dus ik kan er helaas niet onderuit muizen zoals vorige keer. Damn…een loopje door de verse sneeuw had anders wel leuk geweest. Hopelijk ligt er woensdag nog wat en is het tegen dan geen glibberige drek geworden.

Hou het allemaal voorzichtig, geniet van het mooie landschap. En duimen maar dat wie er morgenvroeg doormoet, zoals ik dus, niet hopeloos uren ergens vastzit… Hadden we allemaal maar “levitation powers”, konden we naar ons werk vliegen…

toocold

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s