Giet it oan?–#Monschau–203 dagen

Morgen staat mijn eerste “wedstrijd” van 2013 gepland, de Trèfle à 4 Feuilles. Schreef ik een tweetal weken geleden nog dat enkel virussen of de komst van een sneeuwfront nog roet in het eten zouden kunnen gooien…had ik toch nooit verwacht dat dat sneeuwfront dan ook daadwerkelijk zou passeren hé. Ja lap. Maar hey…de voorbije week ben ik toch overal op m’n bestemming geraakt en ik heb er al drie loopjes in de sneeuw opzitten (gisteren onder de middag nog eentje van zo’n 45 minuutjes). Dus op zich zie ik het nog wel zitten. Maar dan mag er morgenvroeg niet nog eens zo’n sneeuwfront passeren op het moment dat ik met de auto moet vertrekken natuurlijk. Het feit dat ze ijzel en sneeuw voorspellen voor zondag, doet me momenteel toch enorm twijfelen. We zullen morgenvroeg wel zien hoe het ervoor staat.

Stel dat ik dan toch ga, zie ik het dan voor de rest wat zitten? Euh…tja, ik heb er geen idee van wat te verwachten. Het zal alleszins geen simpele trail worden, als ik de verslagjes van de voorbije jaren, die ik her en der op het www tegenkwam, moet geloven. Maar ik blijf er kalm onder en heb met mezelf één belangrijke afspraak gemaakt: als ik na het eerste klavertje van 12 km er al meer dan 1u45 minuten heb opzitten, dan ga ik het bij dat ene klavertje houden. In deze winterse omstandigheden ga ik mezelf niet nodeloos uitputten en m’n weerstand naar beneden halen. Want dan zet ik de deur wagenwijd open voor virussen of bacterieën om aan te vallen. Er staan nog veel te veel leuke dingen op de planning de komende weken, dus ik heb geen tijd en zin om ziek te worden.

Duimen maar!

accomplishment

Advertenties

2 gedachten over “Giet it oan?–#Monschau–203 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s