Awoe! – #Monschau -200 dagen

Al een paar dagen een snipverkouden knulletje in huis. Gelukkig blijft het bij wat hoesten en veel snottepieten en is hij verder niet ziek (integendeel, nog altijd zijn onvermoeibare zelf). Maar wie die snottepieten dan afkuist, en af en toe een niesbui recht op zich krijgt, die heeft het dan een paar dagen later ook vlaggen hé. En het ziet er naar uit dat bibi dus nu het volgende slachtoffer is. Gisterenavond voelde ik me nochtans nog meer dan prima. Het toerke lopen ging probleemloos, aan een heerlijk lage hartslag en geen problemen met de ademhaling. Maar vanmorgen werd ik wakker met pijn in m’n kaak en een druk op m’n oog. Ik maakte er nog niet echt iets van op dat moment. Maar in de loop van de dag zette het drukgevoel zich vast op mijn beide kaken, kreeg ik hoofdpijn en moest ik plots om de paar minuten m’n zakdoek bovenhalen. En nu begint het typische kuchje zich te manifesteren, veroorzaakt door slijmpjes die zich achterin m’n keel nestelen. Awoe! Hier heb ik geen zin in. Bah bah bah!!

Gelukkig ben ik morgen thuis en kan ik effe wat proberen rusten (niet evident, want er ligt gigaveel huishoud-werk te wachten). Lopen ga ik even staken tot deze symptomen gepasseerd zijn. Desnoods zijn dat dus even een paar looptrainingen gemist, snif. Vorig jaar ben ik zo toch wat doorgegaan met trainen, in de vrieskou, met dezelfde symptomen als ik nu heb. Het gevolg was enkele dagen later naast een stevige sinusitis ook nog een zware bronchitis, bijna longontsteking, die twee volle weken heeft aangesleept (met nog een leuke buikgriep erbovenop ook). Zo ver wil ik het niet laten komen hé.

sick

Advertenties

2 gedachten over “Awoe! – #Monschau -200 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s