bijna terug -#Monschau -195 dagen

Al 6 dagen niet gelopen. Het begint serieus op m’n humeur te werken. Al dat binnenzitten, het gevoel te hebben dat je verstikt. Maar er zat niets anders op. Donderdag was ik zo ziek dat ik bijna horizontaal gegaan ben op het werk. Gelukkig stond ik net aan de lift en kon ik me daar aan de muur vasthouden, zonder dat iemand merkte dat ik daar eigenlijk stond te duizelen van jewelste. ’s Avonds dan maar naar de dokter gegaan, die me verplichtte van op vrijdag thuis te blijven voor een dagje platte rust. Dat deed deugd trouwens, en ook zaterdag was een lui dagje waarop ik nog niet echt veel waard was. Vandaag gaat het al wat beter. Een kriebelhoest houdt me nu ook al wel een paar nachten uit mijn slaap. Naast de virussen zorgt vermoeidheid er dus wat voor dat ik me wat uit mijn doen voel. Maar kijk, ik zie heus wel licht aan het einde van de tunnel. Morgen weer gaan werken en morgenavond ga ik buiten spelen. Al is het maar een half uurtje of zo, gewoon effe frisse lucht (géén vrieskou, jiehaa!) opsnuiven en mijn spieren weer even aan het werk zetten. Ik kijk er reikhalzend naar uit.

En dan maar hopen dat mijn conditie niet te veel om zeep is, want over minder dan 2 weken staat de Trail des Bosses op de kalender. 25 km op en neer hoppen in de bossen, dat vergt toch wel een beetje conditie hé. Volgende zondag zou ik toch wel een 2-tal uurtjes moeten kunnen lopen, wil ik er een beetje vertrouwen in krijgen… Positief denken maar!

outside2

Advertenties

2 gedachten over “bijna terug -#Monschau -195 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s