voortploeteren -#Monschau -193 dagen

Als ik het tekstje hieronder zo lees, had ik gisteren eigenlijk een probleem: ik wou helemaal niet stoppen! Maar voor de rest volg ik de quote wel: soms is de neiging groot om de makkelijkste uitweg te kiezen en een training te stoppen of vroegtijdig af te breken, omdat je even een offday hebt of de omstandigheden zijn niet echt zo fijn (zo van dat hatelijk strontweer en zo).  Op dat moment toch even proberen voort te ploeteren en ervoor gaan, geeft achteraf vaak des te meer voldoening. De volhouder wint!

workout

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s