ingesneeuwd – #Monschau -177 dagen

Ons laatste dagje op verplaatsing, morgenvroeg vertrekken we alweer huiswaarts. Zo’n midweekje vliegt toch altijd vliegensvlug voorbij, maar de paar daagjes weg-van-huis deden toch wel deugd, ook al liep het niet allemaal zoals gepland.

Het goeie nieuws is wel dat onze Seppe weer aan de beterhand is. Vannacht een goeie nacht gehad (ik dus ook, hoera!), de koorts helemaal uitgezweet. Vanmorgen at ie eindelijk weer eens iets en ook vanmiddag ging er wat in. Deze avond weer wat minder, maar dat lag eerder aan vermoeidheid, koorts had ie alleszins niet.

Het feit dat ie koortsvrij is, deed ons besluiten van alsnog dat zwembadtripje uit te voeren. Maar eerst gingen we toch nog even op stap. Op nog geen 10 km ligt er een stadje, Purmerend. Onderweg naar hier er veel pijlen naartoe gezien, dus we dachten van “hey, da’s misschien wel de moeite”. Dus vanmorgen eens tot daar gereden. Nou moe! Daar is dus niks te zien, haha. Gelukkig wel een winkelcentrum, zodat we binnen konden rondslenteren, want buiten was het beginnen sneeuwen en de wind was echt hels. Deed het zo’n -15°C aanvoelen en de sneeuw sneedt in ons gezicht. Bah, niet zo’n gezellig weertje dus. Om 12u waren we alweer terug aan de auto en reden we terug naar Volendam. Effe de dijk op waar we bijna weer afwaaiden, en we op een paar minuten tijd er als een stelletje ijsberen uitzagen, helemaal ondergesneeuwd. Dan maar rap de eerste beste deur genomen en dat bleek een gezellig ouderwets brasserietje te zijn. Na de lunch, was het letterlijk glijden richting auto. Probeer maar eens met een buggy over een beijzeld pad te stappen, echt hilarisch. Onze Seppe gierde het uit van ’t lachen, terwijl zijn buggy de ene kant opzwiepte en wij de andere kant.

Uiteindelijk toch heelhuids weer met de auto tot aan ons vakantiecomplex geraakt en dan eindelijk gaan zwemmen! Zat Seppe daar al heel de week om te zagen, durfde dat manneke dus het bad niet in! Typisch! Maar allé, uiteindelijk is het dan toch gelukt en was het echt genieten met ons drietjes. Voor mij het summum van deze Valentijnsdag alleszins, meer moest dat echt niet zijn.

Nog een paar foto’s van vandaag…

het meer blijft hier maar verder aanvriezen...
het meer blijft hier maar verder aanvriezen…
elke dag staat er een peloton eenden, meeuwen en zwanen voor de deur. Tijd dus om hongerige mondjes te voeden...
elke dag staat er een peloton eenden, meeuwen en zwanen voor de deur. Tijd dus om hongerige mondjes te voeden…
deze kanjer gaf echt niet op, een half uur lang aan het raam staan kloppen met zijn snavel....
deze kanjer gaf echt niet op, een half uur lang aan het raam staan kloppen met zijn snavel….
Advertenties

Een gedachte over “ingesneeuwd – #Monschau -177 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s