Running On Trails-team – #Monschau -175 dagen

En op een dag ben je dan plots lid van het Running On Trails-runningontrailsteam! Opgericht door de twee trail-gekke broertjes Michael en Thierry, wil het Running On Trails-team vooral staan voor de  recreant aka amateur loper. Er worden dus geen podium-ambities nagestreefd. Wat telt wel? De passie voor het trailrunnen, de beleving op zich. Omdat de tragere loper zo goed als nooit de kans krijgt om in een team te zitten, werd dit team opgericht. Eerst gewoon een initiatief van 2 broers maar nu ook met extra leden die graag over hun hobby vertellen en het teamgevoel willen opsnuiven.

Running On Trails heeft een eigen website met blog, en een facebookpagina. Ambitie is lezers te stimuleren, die zich afvragen of het trailrunnen wel iets voor hen is, of ze het wel aankunnen. M.a.w. Running On Trails is er voor de hobby-traillopers. Een open groep waar info en advies kan uitgewisseld worden en een groepsgevoel kan ervaren worden.

Uiteraard sta ik voor de volle 100% achter dit idee en ik was dan ook heel vereerd toen ik de vraag kreeg het team te vervoegen en aan dit doel mee te werken. Trailverslagjes zullen dus ook op de Team-blog verschijnen en voortaan schrijf ik dus mee op twee Facebook-pagina’s. Met z’n allen daarheen!

de Running On Trails-website: http://www.running-on-trails.be/
de Running On Trails-facebookpagina: klik hier
de One Happy Jogger-facebookpagina: klik hier
teamlid David: http://spookyiphone.blogspot.be/
teamlid Dave: http://www.mutantrunner.blogspot.be/

Dit bericht werd geplaatst in joggerke, trail en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Running On Trails-team – #Monschau -175 dagen

  1. djaktief zegt:

    Leuk Ruth om in te lezen in ieder geval … wie weet komt het er nog eens van.

    groetjes,

    Dorothé

  2. Pingback: gekke bende -#Monschau -86 dagen | one happy jogger

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s