Winterjogging Hofstade – #Monschau -166 dagen

Wie regelmatig dit blogje leest, weet dat ik geregeld in het Domein van Hofstade ga lopen. Nu blijkt daar aanstaande zondag een wedstrijdje plaats te vinden! Tja, dat kan ik niet laten schieten hé. Er is een 5 en een 10 km. Laat ik nou net 15 km moeten trainen volgende zondag. Dus ga ik de 10 km meelopen, maar daarvoor al 5 km “inlopen” (weliswaar niet op de 5 km-wedstrijd, ik neem iets meer speling dan dat). Zo kom ik ook weer aan m’n kilometers. Risico is wel dat ik rode lantaarn ga spelen op de 10 km, want het is niet de bedoeling van er een tempoloopje van te maken. En zo hebben we alweer iets om naar uit te kijken!

Ook zin om mee te doen? Alle info vind je hier.winterjogging hofstade

Advertenties

4 gedachten over “Winterjogging Hofstade – #Monschau -166 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s