Jules de klaspop – #Monschau -165 dagen

Afgelopen weekend hadden we Jules op bezoek. Wie? Jep, Jules. Als je een kleuter in huis hebt, dan ken je Jules. In Vlaanderen toch. Wij hebben hem dus begin januari leren kennen, sinds onze Seppe naar school gaat. Jules heeft een eigen website, waar heel de pedagogische methodiek uit de doeken wordt gedaan. Ik vind het wel een grappig concept, iets dat wij in onze kleutertijd toch nog niet kenden. Tot hij dit weekend mee naar huis kwam. Dan werd het ook voor ons als mama en papa gewoon een “schoolopdracht”…

Vrijdag kwam ie met ons mee naar huis…En moesten wij hem entertainen. Nou ja, eigenlijk moest Seppe hem entertainen, maar die keek er dus niet naar om. Hebben wij hem dus maar onder onze hoede genomen en ervoor gezorgd dat ie mee aan tafel kon, wat mee mocht spelen, mee naar de bomma en de bompa en de dag nadien naar oma en opa mee kon. En ook een zacht bedje had ’s nachts. Tegen zondag was Seppe toch al wat vriendelijker tegen zijn huisgast. Maar ja, hij heeft zijn “woeffie” al, die doet al alles mee met hem. Dus voor Jules was er eigenlijk geen plaats bij ons thuis…

Waarom staken we zo veel tijd in Jules? Omdat er dus een heen-en-weer-schriftje in zijn reistas zat! Volgeschreven met hele verhalen over zijn bezoekjes aan de andere kindjes van de klas. Met tientallen foto’s gestoffeerd. Allemaal foto’s van kindjes die met Jules speelden, alsof ie een echt vriendje van vlees en bloed was. Dus hubbie en ik voelden ons een beetje uitgedaagd natuurlijk…Maar echt denderend hebben we het er niet van afgebracht. Een paar zwaar geënsceneerde foto’s, that’s it. Geniet maar even mee!

julesblog

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s