minimum 1 ding per dag -#Monschau -163 dagen

Wie herkent dit? Ik dus wel. Minimum 1 ding per dag tover ik zo weer tevoorschijn nadat ventje er minstens een half uur in paniek naar heeft lopen zoeken. Is het zijn gsm niet, dan wel een sjaal, buff en vandaag…een stukje speelgoed dat in een KinderSurprise zat en onze Seppe al na 2 minuten spelenderwijs in een bak had gesmeten. Mama vindt het altijd weer terug ๐Ÿ™‚ Behalve dan het beschermtasje van mijn gsm, dat vindt ik zelf dus niet meer terug en is daarbij vermoedelijk dus onherroepelijk kwijt! Merci maatje Inge voor de foto, made me smile today ๐Ÿ™‚

mamavindt

Advertenties

2 gedachten over “minimum 1 ding per dag -#Monschau -163 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s