genieten in ’t kwadraat -#Monschau -157 dagen

Vandaag m’n vrije dag, zoals zoveel collega’s. Seppe slechts half dagje school en dan neem ik wat tijd om samen met hem wat door te brengen. Maar de voormiddag is het altijd eerst alle hens aan dek, met het huishouden en natuurlijk eerst een uurtje me-time. School start om 8u45, een beetje later ben ik weer thuis. Da’s dan snel de buggy binnenzetten (nog steeds met de buggy naar school dus), en weer de deur uit voor een toertje lopen. Gisteren deed ik al m’n wisselduurloop van 11 km. Vandaag mocht het dus zeer rustig aan, een herstelloopje van 5 km. Het werd 5,3 km tegen 9,4 km/u met een gemiddelde hartslag van 126! Herstelloop dubbel en dik geslaagd dus. En 100% genieten, wees daar maar zeker van.

Na het het lopen, smeet ik me 2 uur lang op het huishouden. Op 2 uur krijg je niet veel gedaan, maar iets is beter dan niets denk ik maar. En om 12u stond ik alweer aan de schoolpoort om Seppe op te halen. Deze namiddag kreeg ik het dan in mijn kopje om de woonkamer wat lente-achtiger in te richten. Dus samen naar de winkel getrokken voor een iets kleurrijkere tafelloper dan de donkerrode die er nu lag, en nog wat kleine prullen. Ongelooflijk welk verschil zo’n kleur kan maken. Onze woonkamer ziet er plots een pak lichter en fleuriger uit. En omdat ik zo tevreden was, trakteerde ik zoonlief dan nog op een bezoekje aan Planckendael waar we samen een ijsje hebben opgesmikkeld en naar de olifanten en giraffen zijn gaan kijken. Weeral 100% genieten!

Ik kan het niet genoeg zeggen: de lente is zo veel leuker dan de winter! Alleen jammer dat het weer maar van korte duur is. Volgende week weer vrieskou en neerslag. Bah…

beautifl

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s