weekendpret -#Monschau -155 dagen

Ik ben één van de weinige mensen die nooit echt elke minuut van de week aftelt naar het weekend. De laatste weken gebeurt het zelfs regelmatig dat ik op vrijdagnamiddag in m’n auto stap en pas op weg naar huis tot de constatatie kom van “hé, ’t is weekend nu!”. Feit is dat ik gewoon een superleuke job heb, waar ik me in uitleef en m’n ei in kwijt geraak en dat in het gezelschap van een bende superleuke collega’s. Sinds kort ook een nieuwe teamleider waarmee het supergoed klikt en waar ik elke dag enorm veel van opsteek (de mens heeft al bijna 30 jaar marketing-ervaring, ik leer daar dus veel van). Jep, die weekends komen er eigenlijk soms te rap aan, zeker nu ik 4/5e werk en elke week halverwege in twee gehakt wordt.

Maar gelukkig zijn de weekends ook altijd supertof en vloek ik dan wel eens op zondagavond van “verdoemme, morgen is ’t weer maandag”, haha. En zo is ne mens nooit 100% tevreden precies hé.
Vandaag begon m’n weekend echt zalig goed. Ik stapte in m’n auto, zette StuBru op en daar begon net Suzy Q van Creedence Clearwater Revival te spelen. Lang geleden dat ik dat nummer nog gehoord heb, maar het bracht me onmiddellijk in weekendstemming. Keiluid zitten meezingen en shaken achter het stuur, zalig. Een beetje later  I feel Love van Donna Summer, heerlijke disco om op los te gaan. Jawadde, soms spelen ze echt wel eens toffe muziek op de radio. Alleen jammer dat ik in de auto zat en dus een beetje op ’t verkeer moest letten.

Deze avond dan effe naar de joggingclub getrokken voor m’n vrijdags toerke lopen. De eerste 6,5 km samen met P. gelopen, gezellig keuvelen. Daarna nog 3,5 km op m’n eentje voortgetrokken. 10 km op exact 59 minuten was het resultaat.
Tijdens deze training ook een nieuw gadget uitgetest, de Ultraspire Isomeric Pocket Handheld Bottle. De watte? Een handheld-drinkbusje dus. Het hoe en waarom en hoe de test verliep…daar schrijf ik één van de komende dagen wel eens over.

Nu ga ik effe lekker languit met een glaasje wijn. Tijd voor weer een afleveringske The Walking Dead seizoen 3.

weekend2

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s