ver vooruitdenken -#Monschau -154 dagen

Een dikke week geleden schreef ik al even over de loopplannen van loopmaatje Christine, die me ook wat deden wegdromen. Het heeft een weekje overredingskracht gevergd bij m’n ventje, maar het is dan toch gelukt…In 2014 sta ik mee aan de start van een bijzondere marathon…de Marathon du Mont Blanc.

http://www.montblancmarathon.net/en/
http://www.montblancmarathon.net/en/

Waarom ik nu al zo ver vooruit zit te denken? Ik moet tenslotte dit jaar nog de Monschau Marathon volbrengen hé. Tja, het heeft allemaal wel met een zekere bijzondere verjaardag te maken. Ik ben volop in de weer geweest om een stevige verrassing te plannen voor m’n ventje, die eind april 40 wordt. Toch wel een speciale dag en dan mag het ook wel wat bijzonders worden. Hij weet dat er een verrassing zit aan te komen, maar verder weet ie NIETS. Ha! Maar volgend jaar wordt bibi dus ook 40, in juli, op de Franse feestdag. En dan wil ik ook wel iets speciaals doen. Een bijzonder mooie bergmarathon in Frankrijk, weliswaar niet op de dag van m’n verjaardag zelf,  lijkt me dan wel het ultieme verjaardagsgeschenk voor mezelf. En ik mag er dan nog keihard voor gaan afzien ook. Een niet-loper zal nu wel serieus de wenkbrauwen fronsen, voor mij is het een droom die uitkomt.
De marathon is normaal gezien het laatste weekend van juni. We koppelen er dan ineens onze gezinsvakantie aan. Enkele daagjes Chamonix en daarna naar het meer van Annecy. Zo hoeven we daar dus ook al niet meer over te tobben volgend jaar 🙂

Maar eerst Monschau overleven!

conquermountain

 

Advertenties

4 gedachten over “ver vooruitdenken -#Monschau -154 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s