lastig -#Monschau -149 dagen

Soms word je met de neus op de feiten geduwd: lopen kan wel eens een heuse inspanning zijn. Dat gaat niet altijd zo moeiteloos en vanzelf. Vandaag was zo’n dag. Aan wat het lag? Wie zal het zeggen. Ik kan diverse redenen opnoemen:

  • ’t was warm en dan koud, eerst scheen de zon volle bak en vijf minuten later begon het begot te sneeuwen en keihard te waaien….Met andere woorden: wat moet ne mens met zo’n weer aandoen? De ene moment liep ik te zweten en te puffen omdat ik het te warm had onder het stralende winterzonnetje, een beetje later was het rillen van de kou…
  • glibberen en glijden: sneeuw, die half gesmolten was, op een ondergrond die sowieso al modderig was. Het kostte me pakken energie en ik leek niet vooruit te geraken. Waar zat ik met mijn gedachten door toch maar te proberen een zeker tempo aan te houden. Zotte mie! Mezelf dus constant opgebrand, terwijl ik er gewoon een lekker relaxte trage duurloop van had moeten maken…
  • grommel grommel grommel: een bruin boterhammetje met kaas om half 11 (1,5 uur voor ik vertrok), het bleek vandaag niet de juiste energie-shot te zijn die mijn lichaam nodig had. Bovendien was het héél donker brood. Dat lag als een blok op mijn maag en bood me tegelijk dus niet de nodige power om een uur lang aan de gang te blijven. Hongerklop!!

Resultaat: een lastige puf-zeur-bleh-training van 9,1 km in 55 minuten. Dat had eigenlijk een beetje sneller gemoeten, volgens m’n schema. Maar dat schema is niet heilig…af en toe komt dat besef veel te laat… Lesje geleerd! En achteraf natuurlijk wel content dat ik die kilometers toch maar weer in de benen heb!

regret

 

 

Advertenties

2 gedachten over “lastig -#Monschau -149 dagen

  1. Go with the flow Ruth … soms is dat anders dan je dacht…. ik ben altijd trots op wat ik wel gedaan heb …. dat zeg ik ook tegen mijn kinderen ….

    groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s