goestingske -#Monschau -146 dagen

Afgelopen week had ik plechtig aan m’n ventje beloofd dat ik deze zondagvoormiddag zou thuisblijven. Ah ja, want ik ging zaterdag al op pad voor een lange looptraining, met nog wat uren in de auto erbovenop en zo. Zondagnamiddag zou ik sowieso wel weg gaan, maar met kleine Seppe bij in de auto, op bezoek bij een vriendin van me. Dus zondagvoormiddag zou bibi thuis blijven. Euh…tot het zo ver was natuurlijk. Het is een verslaving dat lopen en laat de zondagvoormiddag mijn vaste trainingsmoment zijn, telkens het moment suprème van de loopweek zelfs – wegens lange duurloop. Dus vanmorgen liep ik weer hopeloos verloren in huis. Niet dat ik me verveelde natuurlijk. Met een peuter in huis is dat quasi onmogelijk. Maar toch zat ik met die rusteloosheid…ik moest effe m’n benen gaan strekken. Maar mijn belofte aan het thuisfront hé…manlief eens lief in de ogen gekeken en hem dan beloofd dat ik “maar” een half uurtje zou gaan lopen…Allé, oké dan.

Dat moest ik me geen twee keer laten zeggen natuurlijk. Maken dat ik buiten was ja! Dat net dan het zonnetje begon te schijnen (zij het wel maar voor even), wakkerde de loopgoesting alleen nog meer aan. En eenmaal bezig, was het puur genieten. Van de inspanning van gisteren merkte ik niet zo veel meer. Ik hield het tempo bewust wel traag, bedoeling was om er een herstelloopje van te maken. Na 20 minuten moest ik eigenlijk alweer huiswaarts lopen, hmmm….Toch nog maar een klein lusje bijgedaan hoor, een half uurtje is toch zo om hé. Uiteindelijk was ik na 42 minuten (en 6,9 km) weer thuis. Oeps. Manlief stond een beetje vermanend naar me te gebaren (maar met een lachje erbij hoor) toen hij me zag aankomen. Tja, die kent me ook al wel zeker?

Dinsdagmiddag mag ik alweer aan de slag. Dat het maar rap zo ver is!

startstop

Advertenties

2 gedachten over “goestingske -#Monschau -146 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s