Vlaanderens mooiste -#Monschau -145 dagen

Er is toch weer iets stiekem bij op m’n planning gekropen. Beetje de schuld van m’n maatjes afgelopen zaterdag… Op 7 april loop ik nog eens een “officiële” halve marathon! En dan nog wel de mooiste van Vlaanderen, als ik de organisatie moet geloven. Met een naam als “Vlaanderens Mooiste Marathon” schep je wel hoge verwachtingen natuurlijk. Plaats van het gebeuren is Zwalm, ergens in Oost-Vlaanderen. Een stevig heuvelachtig parcours, dus een PR zit er niet in. Anderzijds jeukt het wel een beetje om nog eens voluit te gaan en m’n conditie aan een test te onderwerpen. Maar evengoed kan het zijn dat ik er een tetterloopje van maak. Veerle en Kristof lopen er dan de hele marathon en die start op hetzelfde uur. De eerste helft van die marathon lopen we dus blijkbaar krak hetzelfde parcours. Olé, gezellig! Het zal wat van de goesting van de dag afhangen, wat ik er juist ga uitsteken. Heb er al volop zin in!

vlaanderensmooiste

Advertenties

3 gedachten over “Vlaanderens mooiste -#Monschau -145 dagen

  1. Niks zo leuk als wedstrijdjes plannen! En wat een luxe om de dag zelf te beslissen of je er een wedstrijd of een tetterloopje van maakt. Het zit goed tussen de 2 oren, merk ik! 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s