paaspret -#Monschau -132 dagen

Zoals al eerder deze week geschreven, ging vandaag het gezinnetje voor alles. Voor het eerst een hele “bewuste” Pasen voor onze Seppe, nu hij er op school over “geleerd” heeft (vooral het aspect paaseitjes rapen dan). Er was er dus ééntje dolenthousiast vanmorgen om op zoek te gaan in de tuin. Maar eerst was het wachten op zijn peter, die ook een cadeautje meehad van de paashaas….een megagrote kraan (onze knul is dol op alles wat ook maar trekt op een kraan).

Het was een dagje volop genieten voor onze kleine held, want niet alleen bij ons hadden de paasklokken chocolade eieren laten vallen in de tuin, ook bij oma en opa was dat het geval. Chocolade-overdosis dus… hij ligt op dit moment (17u30) al een uurtje zijn roes uit te slapen…. En de collega’s gaan blij zijn, donderdag breng ik heel de karrevracht chocolade mee naar het werk (allé, toch een deel, wederhelft zijn collega’s mogen ook wel iets krijgen natuurlijk).

blogcollage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties

Een gedachte over “paaspret -#Monschau -132 dagen

  1. Bij ons gingen de kinderen destijds zelf paashaas spelen in huis om hun eieren opnieuw te verstoppen in huis…. zo leuk vonden ze het.

    groetjes en fijne dagen,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s