Run your ass off -#Monschau -130 dagen

Tegenwoordig vind je voor zowat alles wel een “challenge” op het internet. Zelf deed ik er zo ook al een paar: vorig jaar in juni de “photo a day”-challenge waarbij je een lijstje voorgeschoteld krijgt van dingen die je moet fotograferen elke dag; in januari de suiker-afkick-challenge en ook de trappenchallenge werd al getrotseerd (de 14 verdiepingen op het werk worden ondertussen vlotjes getackeld).

Eentje die ik gisteren toevallig ontdekte was de “Run your ass off”-challenge, gelanceerd door “I ❤ to run”, een facebook-pagina voor en door hardlopers wereldwijd.

Het principe is simpel en haalbaar, zelfs voor de minder sportievere mensen onder ons. De Facebook-challenge rekent in “miles” en dat neem ik dus eventjes over. 1 mijl = 1,6 km, dus dat moet je minstens dagelijks doen:

1-3-5 MILES AND (S)MILES

Wie: jij
Wat: loop minstens 1 mijl (1,6 km) per dag. Als je een dag mist, moet je de volgende dag minstens 3 mijl (4,8 km) lopen. Mis je twee dagen achter elkaar, moet je de eerstvolgende dag minstens 5 mijl (8 km) lopen.
Wanneer: elke dag in april
Waar: overal
Waarom?: om jezelf uit te dagen om er zo veel mogelijk op uit te trekken en te gaan lopen

Reglement:
*zie onder “wat”
*A mile is a (s)mile… Voor iedere mijl die je loopt, moet je een medeloper die je tegenkomt, begroten met een grote SMILE! Kom je niemand tegen of loop je op de loopband…gewoon glimlachen (en genieten dus) is voldoende!

Simpel dus en haalbaar. Ik heb mijn quota voor de eerste twee dagen alvast gehaald. Gisteren 10 km en vandaag staat er ook nog een kort heuveltrainingske gepland  (waarover morgen een woordje).

GO CHALLENGE YOURSELF AND …. HAPPY RUNNING!

keep-calm-and-run-your-ass-off-9

Advertenties

Een gedachte over “Run your ass off -#Monschau -130 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s