herstel -#Monschau -123 dagen

Tot mijn eigen grote verbazing loopt m’n herstel na afgelopen zondag supergoed. Gisteren was ik eigenlijk niet stijf en ik dacht van “’t zal dan wel voor morgen zijn”, maar niks van dat. Vanmiddag zelfs gewoon weer de 14 verdiepingen te voet per trap gedaan op ’t werk en dat ging ook zonder enig probleem. M’n collega had zelfs effe moeite om me bij te houden (‘k heb al enkele collega’s zo ver gekregen van gewoon mee te voet naar boven te gaan na de lunchpauze). Heerlijk gevoel, maar ook gevaarlijk…overmoed loert dan om de hoek. Dus me vanavond maar heel braaf aan m’n schema gehouden: 1 uur herstelloopje, meer mocht dus niet en al zeker geen tempoloop. Had gelukkig gewoon afgesproken in de club met P. om er een rustige duurloop van te maken en dat is dan ook zo afgewerkt. Heerlijk loopje in redelijk zachte (eindelijk!) temperaturen, de lucht lekker verfrist na een regenbuitje. 9,1 km in net geen 58 minuten aan een gemiddelde hartslag van 127…perfect herstelloopje dus.

Vanmorgen zag ik op de website van de organisatie van Vlaanderens Mooiste eindelijk de uitslagen verschijnen (helaas nog steeds geen foto’s). Niet alleen was ik blij verrast met mijn nu-echt-officiële-eindtijd: 1 uur 48 minuten 55 seconden. Ook m’n plaats als vrouw vond ik verrassend: 10e vrouw overall! Wow! Dat ben ik dus nog niet vaak geweest, slakje als ik meestal ben, haha. Vond het best wel cool! En neen, er waren niet slechts 10 vrouwen in het deelnemersveld! Na mij zijn er nog een 50-tal vrouwen gefinisht… Dus ja, ben toch wel een ietsiepietsie trots op mezelf (en zit momenteel op een hele grote roze wolk).

alive

Advertenties

3 gedachten over “herstel -#Monschau -123 dagen

  1. en met een haas die je de ganse weg kan vergezellen en het niet laat afweten na 5km 😉 Kan alleen maar zeggen dat Tiny gelijk heeft, vooral met hetgeen ik gezien heb !!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s