magische cijfers -#Monschau -122 dagen

Gisteren kwam ik tot een leuke ontdekking:

  • mijn P.R. op de 10 km bedraagt momenteel 48m55s
  • mijn nieuwe P.R. op de halve marathon = 1u48m55s
    = exact één uur verschil

Ik voel een mega-uitdaging opkomen….ooit een P.R. op de marathon van 3u48m55s? Dat zou pas kicken zijn natuurlijk. Mijn P.R. bedraagt momenteel 4u16m12s (marathon van Keulen in 2008), dus 3u48 ligt nog héél ver buiten m’n bereik. En met de Monschau Marathon dit jaar en de Mont Blanc Marathon volgend jaar, zie ik 3u48 zeker niet binnen m’n bereik liggen. Maar ‘k hou het toch maar in’ t achterhoofd. ‘k Moet tenslotte ook nog doelen vinden voor 2015, 2016 enz…

future

Advertenties

4 gedachten over “magische cijfers -#Monschau -122 dagen

    1. Hoi Kristel,
      Bedankt voor de suggestie. Lijkt me een mooie wedstrijd! Maar die dag zit ik op een huwelijksfeest in de Limburg, dus kan helaas niet komen. Veel succes!!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s