rain or shine! -#Monschau -121 dagen

Nog exact 4 maanden te gaan voor de Monschau-marathon. Stilletjesaan komt de grote dag dichter en dichterbij en elke dag krijg ik meer en meer goesting om hem te lopen. In m’n koppeke zit dat dus dik in orde, laat het allemaal maar komen!
Vanmorgen dus ook weer gezwind m’n loopgerief mee naar het werk genomen om deze middag een toerke te kunnen gaan doen in de parken. Het regende stevig toen ik naar het werk reed, maar ik was vastberaden. Rain or shine, nothing can stop me now… het weer was absoluut geen spelbreker vandaag. En toch bleken de weergoden me vandaag nog eens goedgezind…toen ik eindelijk buiten mocht gaan spelen, viel er geen drupje meer en dat is zo gebleven. Yes!

Ik liep voor het eerst sinds eeuwen nog eens met enkel een t-shirtje en halflange tights. Geen lange mouwen dus, ook geen twee à drie laagjes kledij. Wat voelde dat oh zo lekker licht! Precies alsof ik kilo’s minder gewicht meesleurde. Maar toegegeven, de eerste twee kilometers liep ik te bibberen van de kou. Ik had de wind volop tegen en die blies hard. Brrr….Maar eenmaal goed warmgelopen, was ik blij dat ik deze keuze gemaakt had. De wind voelde zalig aan op m’n blote armen. Nu nog wat zon erbij en dan ben ik helemaal gelukkig. Naar ’t schijnt gaan we dat van ’t weekend nog eens mogen meemaken, heb er al zin in 🙂

Oh ja, vandaag was een vrij korte training (wegens nog 2 trainingen te gaan in het weekend): 8,1 km in 48 minuten met een gem. hartslag van 134. Dik oké dus.

100%chance

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s