terug leven -#Monschau -117 dagen

Vanmorgen een mooie gewaarwording: ik was onderweg naar m’n werk, met de auto rijdend op de E19, toen m’n blik even viel op het “witte kinderbos“, waar ik dagelijks langsrij. Vrijdag waren alle bomen nog “doods”, geen blaadje te bespeuren, gewoon dorre takken. Vanmorgen een heel ander zicht: plots heel wat bomen die kleine groene blaadjes hadden gekregen. Wat een mooi beeld! Een heel palet aan groen dat het grauwe bruingrijze palet van de voorbije winter doorbrak. Ik raakte zowaar ontroerd. De lente is nu echt gearriveerd. Toen ik op weg naar huis reed, was het zicht nog mooier. Een aantal bomen die plots getooid met witte lentebloesem. Een spontane uitbarsting die in de loop van de dag had plaatsgevonden. Magisch toch!

En dan vergeet je dus spontaan van even je blik op de weg te houden hé….gelukkig was het niet te druk qua verkeer en kwam ik rap weer tot m’n positieven. Verongelukken door lentebloesem, gaan we nu ook maar niet doen hé.

spring

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s