Running Wild -#Monschau -116 dagen

Solo hardlopend door Groot-Brittannië. Offroad van Land´s End naar John ´O Groats, 2000 km, 6 weken. Geen supportcrew, stopwatch of massagetafel maar onderweg bivakkeren. Natuur als inspiratiebron ipv racedecor. Start en finish zijn slechts bakens die het onderweg zijn markeren. Niet zo snel maar zo MOOI mogelijk van zuid naar noord.

Deze tekst komt uiteraard niet van mezelf, maar wel van ultraloopster en avonturierster Jolanda Linschooten….vandaag is ze echt gestart, met haar prachtige, zware, uitdagende solo-project. Dwars door Groot-Brittanië gaat ze, van Zuid naar Noord. Je moet het maar durven, het lef voor hebben. En dat als vrouw, op je uppie. Zonder begeleiding, zonder een drankpostje her en der om haar van voeding en drank te voorzien. Volledig zelfvoorzienend dus.

Gewoon al de stap zetten, vind ik wow. En vooral inspirerend.

En zoals het er tegenwoordig in de wereld aan toegaat, met gisteren nog het vreselijke nieuws uit Boston als extra toemaatje, zou ik soms ook wel eens willen ontsnappen uit deze dolgedraaide maatschappij…
Ik ga dan ook Jolanda’s verhaal op de voet volgen en jij kan dat ook! Jolanda zal geregeld updates posten op haar blog: jolandalinschooten.blogspot.be
Je kan je abonneren op de updates door je mailadres even op te geven.

Veel succes Jolanda, op je magische reis!

Snowdonia. Nantle Ridge.

Advertenties

Een gedachte over “Running Wild -#Monschau -116 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s