kicken -#Monschau -114 dagen

Gisteren eindigde ik mijn berichtje dat ik nog een avondtochtje zou gaan doen. Normaal doe ik dat op woensdag niet. Woensdag is m’n vrije dag en dan lukt het wel in de voormiddag. Maar laat het gisteren nu echt effe een voormiddag geweest zijn overladen met allerlei pech en onverwachte toestanden. Gelukkig maakte de namiddag dat weer helemaal goed met een bezoek aan een vriendin, de kids in de tuin gedropt en zelf bijgekletst op het terras. Heerlijk genieten was dat. Maar ik had dus nog altijd niet gelopen en wie mijn epistel van gisteravond las, had wel door dat ik met veel te veel muizenissen in mijn hoofd zat.

Dat het avondloopje hoognodig was, was wel duidelijk. En het was echt kicken. Niet alleen het feit dat ik in short en shirtje kon lopen en dat nog om 19u ’s avonds, deed me al jubelen van plezier. Ook het feit dat het weer subliem goed liep, mijn negatieve gedachten wegvloeiden en plaats maakten voor allerlei happy thoughts en ik bijgevolg als herboren weer thuis kwam, gaf gewoon een enorme kick. En dat op een tijdspanne van amper 42 minuten (goed voor 7 km). Veel tijd heeft dat dus niet nodig, zelfs een kort toerke kan ongelooflijk therapeutisch werken blijkbaar. Ik kan het iedereen aanraden!

running therapy

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s