vrijdagavondpret -#Monschau -113 dagen

Twee hyperhectische werkdagen achter de rug. Gelukkig was het stressniveau nog “gezond” te noemen, gewoon enkele strakke deadlines die maar nipt gehaald werden. Maar als ze gehaald worden, is de voldoening altijd eens zo groot, dus ik ging telkens weer met een gerust gemoed naar huis.
Toch ben ik blij dat het weekend begonnen is. Niet in het minst om de training die me op vrijdagavond weeral te wachten stond: een tempoloopje van een uurtje met een paar gelijkgezinden van de jogginggroep. Het was een druk boeltje in de club deze avond. Afgelopen dinsdag startte een nieuwe lichting start-to-runners en de delegatie bestaat nu uit een 80-tal starters! Benieuwd hoeveel er het gaan uitzingen tot het einde. Vorig jaar zijn er een 15-tal blijven plakken die nu nog steeds komen lopen 2 x per week, wat toch wel leuk is.

Een gezellige boel dus in de club, zo op deze vrijdagavond. Ik had het gezelschap van P. en die kreeg ik zo ver om eens een hele andere route te lopen dan hij gewend is. Ik ben niet van het genre om altijd hetzelfde rondje te lopen, dus wou nu nog eens mijn geliefde ronde langsheen Hever, de Dijle en Rijmenam doen. P. liet zich mee op sleeptouw nemen en gaf achteraf toe dat hij het super vond om eens wat ander landschap te zien (hij woont in Haacht en loopt dus meestal langs die kanten). Het werd een superheerlijke duurloop van 10,2 km in exact een uurtje. Niet echt tempoloop, maar m’n hartslag sloeg wat tilt…m’n avondeten dat wat opspeelde en ik had het veel te druk met babbelen. Ook is P. nog volop in opbouw na 3 maanden blessuretijd (niet door het lopen, wel door heftig te tuinieren en te klussen), dus die gaat ook nog niet te snel. Maar gezelligheid gaat voor op snelheid, niet?

Er is echter nog een tweede reden waarom ik dit keer echt wel uitkeek naar het weekend en dat heeft allemaal te maken met een speciale verrassing die mijn ventje te wachten staat voor zijn 40e verjaardag. Een verrassing waar ik zelf ook heel veel geniet van ga hebben. Ik kan er nu echter nog niks over zeggen, want hij leest dit gewoon mee. Hij zit al heel de avond te gissen naar wat het zou kunnen zijn. Gelukkig heeft ie het nog niet geraden 😉

Geniet allemaal van jullie welverdiende weekend. En aan de lopers in Antwerpen en de marathon van Zeeuws-Vlaanderen of andere wedstrijd, leuke training of wat dan ook: veel succes en vooral veel plezier!

weekendcats

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s