veel goesting -#Monschau -105 dagen

De voorbije week sloop het al wel eens in een berichtje hier: ik heb enorm veel goesting in de Loop van Vlaanderen morgen. Het wordt geen wedstrijd voor mij, wel een gezellige training in heel veel gezelschap. Sowieso komen er ook een aantal loopmaatjes mee doen, wat het al helemaal leuk maakt.

Mijn tijd is dus totaal van ondergeschikt belang, alhoewel ik toch wel een eindtijd in gedachte heb. 3 uur moet er wel inzitten. De afstand is ongeveer dezelfde als de Trail des Bosses begin februari en toen deed ik er in extreem modderige condities net iets meer dan 3 uur over. Nu is de conditie alweer wat beter en gaan de omstandigheden een pak beter zijn. Zo is het parcours maar ongeveer voor de helft echt onverhard. Maar in de plaats krijgen we wel kasseien te verduren (en daar kan ik dus echt niet hard op lopen)…En er gaat ook wel 5 x  zo veel volk zijn dan bij de TdB, dus wachttijden aan de strafste heuveltjes op single tracks kunnen wat vertraging opleveren. Mijn fototoestel gaat ook mee, dus wat foto-pauzes erbij…Dus ja, ik reken toch wel op een dikke 3 uur alweer, en als ’t meer is, is dat ook niet erg hoor.

Het parcours belooft alleszins pittig te zijn, met 400 positieve hoogtemeters. Perfecte voorbereiding voor Monschau dus, ’t is dan ook voor die hoogtetraining dat ik een loop als deze meedoe.

loopvanvlaanderenMorgenavond al een mini-update, volledige verslag volgt dan maandag!

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s