piep -#Monschau -102 dagen

Gisteren een dagje rust na de Loop van Vlaanderen. Ik was helemaal niet stijf, maar voelde me wat vermoeid. Dus geen 14 verdiepingen trappen gedaan in ons kantoorgebouw en lekker de luierik uitgehangen. Gisteren kreeg ik ook plots weer een opstoot van m’n astmatische bronchitis. De bossen en weilanden rond Oudenaarde hebben wat pollen in mijn longen achtergelaten precies. Er een halve nacht van wakkergelegen en vanmorgen heel kortademig opgestaan. Normaal gezien had ik vandaag een intervaltraining te doen. Mijn longen en lijf zeiden echter neen. Had wel m’n loopspulletjes bij op het werk en heb er een rustig relaxed toerke van gemaakt. Aan m’n hartslag merkte ik dat mijn longen niet meewilden, de muziek op m’n Ipod overstemde gelukkig mijn piepende ademhaling. Intervaltraining was dus een slechte keuze geweest. Mijn benen deden echter wel goed hun job. Van de stevige training van zondag was niets meer te voelen.
Het werd een rustig loopje van 7,5 km in iets meer dan 45 minuten, gem. hartslag was 138.

Morgen ga ik toch vroeg opstaan en proberen die intervaltraining te doen. Ik zal wel rap merken of het gaat of niet. Geen tempo’s à la 13 km/u, versnellingen à 12 km/u zullen al rap genoeg zijn. En gaat het niet, stop ik wel na 1 versnelling en maak er terug een rustig loopje van. Gezondheid gaat tenslotte voor hé.

strength

 

Advertenties

2 gedachten over “piep -#Monschau -102 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s