die eerste stap -#Monschau -100 dagen

Met nog exact 100 dagen te gaan voor Monschau, weer een mooie spreuk die aanzet tot nadenken… Door die ene stap te zetten, om te gaan lopen, doe je al meer dan heel wat anderen in je omgeving.

Wie herinnert zich eigenlijk nog zijn eerste stapjes als loper? Ik alleszins wel…ergens in het voorjaar van het jaar 2000. Ik had net thuis een internet-installatie en vond een beginnersschema op een Amerikaanse website. Met dat schema in de hand trok ik naar de Dijle (ik woonde in Mechelen toen) en zette daar mijn eerste passen. Met compleet foute schoenen, bleek direct. Ik kreeg pijn aan m’n schenen. Bleek dat lichte fitness-schoentjes niet zo geschikt waren voor het lopen. Dat werd snel rechtgezet, want ondanks de eerste beginnerspijntjes had ik al snel de smaak te pakken! En dat is in al die jaren nog niet veranderd…

a single step

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s