nagenieten -#Monschau -88 dagen

Gisteren zeer verstandig geweest en het heel rustig aangedaan. Niet dat ik stijf was, maar m’n spieren voelden heel vermoeid aan. Vandaag voelde dat al een pakje beter aan. Had afgesproken met Christine om deze avond rustig een toertje los te lopen. Dat ging verbazingwekkend goed. Het herstel verloopt dus naar wens, toch weer een goed teken. In totaal 8,8 km gelopen in een 55 minuutjes, gemiddelde hartslag 134 (dat lag vooral aan het babbelgehalte onderweg).

Verder is het vooral volop nagenieten. Weer heel wat fijne herinneringen om aan terug te denken. Ook duiken er overal foto’s op en af en toe ontdek ik wat bekenden. Helaas ontdek ik nooit mezelf. Blijkbaar waren de fotografen altijd al weg tegen dat Heidi en ik er kwamen aangedribbeld. Gelukkig hebben die van Sportograf wel heel wat foto’s genomen, heb het hele lot maar gekocht (40 foto’s aan 20 euro, dat ging nog wel. Zitten wel wat dubbele tussen, maar soit).

Hieronder een paar ervan, bibi volop in actie 🙂

sportograf-37940041_lowressportograf-37935694_lowresen finishen doe je al juichend natuurlijk

sportograf-37938800_lowres

Advertenties

2 gedachten over “nagenieten -#Monschau -88 dagen

  1. Toch heel schone foto’s ! Al bij al heb ik dat ook wel graag, al is het maar één fotootje. Want één zo’n foto kan echt wel veel herinneringen losmaken. Ik snap ook dat je nog altijd kan genieten van je herinneringen ! Houden zo ! Genieten !

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s