betonnen blokken -#Monschau -82 dagen

What was I thinking? Eerst twee uur lang kuisen, om den boven (slaapkamers, badkamer, overloop en trap) weer eens spik en span te krijgen (zo af en toe moet dat eens gebeuren blijkbaar), me dan volproppen met pistolets met kip curry en dan gaan lopen. Nou ja, lopen kan je het niet noemen. In plaats van benen had ik betonnen blokken aan m’n lijf hangen. Ze wilden niet meewerken, niks nada nothing. Een loodzwaar gevoel ipv vederlichte beentjes, niet zo handig om mee te lopen.
Nochtans had ik veel goesting, anders zou ik die stap niet gezet hebben. En ’t ventje had er ook niks op tegen dat ik effe een half uur m’n benen zou gaan strekken. Zoiets moet ik me dan geen twee keer laten zeggen.

Had ik eerst nog het rondje langs de Dreef en ’t bos in gedachten, toen ik na een kilometer nog steeds aan het schuifelen was in plaats van lopen, besloot ik maar dichter bij huis te blijven. Het fietspad af langs de spoorlijn en dan via de andere kant van de spoorlijn weer terug naar huis. Goed voor 4,5 km en nog steeds had ik betonnen blokken in plaats van benen. Het ging gewoonweg niet.

Rap vergeten, deze training. Morgenavond staat er een rustig duurloopje met Christine op de planning. Hopelijk willen de beentjes dan weer wel meewerken.

strenghtpain

Advertenties

2 gedachten over “betonnen blokken -#Monschau -82 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s