profiteren -#Monschau -75 dagen

Wie deed het vandaag niet? Profiteren van het lentezonnetje dat zich nog eens voor één dag liet zien alvorens vanaf morgen weer voor onbepaalde tijd onder te duiken? Ikke alleszins wel. Stond er normaal gezien vandaag een rustdag op het programma…tarara! Ik dacht het niet! Shortje en singletje uit de kast ja, en loopschoenen aan en maken dat ik buiten was! Dat ik een uur daarvoor wel een vol bord spaghetti had binnengesmikkeld kon me niet deren en voor één keer protesteerde mijn maag eens niet! Oef!

En reken maar dat ik genoten heb! Op m’n schema stond pas voor morgen een wisselduurloopje van 3 x 5/5/5 minuten, maar die deed ik dan vandaag al maar. De wisseltjes gingen supergoed, me braaf aan de juiste tempo’s gehouden. Nadien nog een dikke 17 min relaxed uitgelopen. Na exact 11 km stond ik weer aan m’n deur, dik 62 minuten had ik erover gedaan. Met een gemiddelde hartslag van 144 ben ik supertevreden alleszins, het geeft me weer wat vertrouwen voor dat grote doel in augustus 🙂
Het was ronduit een uurtje volop genieten. Wat zo’n zonnetje al niet kan teweegbrengen.

better3

 

Advertenties

Een gedachte over “profiteren -#Monschau -75 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s