dat gevoel van gelukzaligheid -#Monschau -73 dagen

Vanmorgen wreed veel geluk gehad! Duurloopje volledig droog kunnen afwerken. De rest van de dag verliep zeiknat en koud, maar vanmorgen dus niks nada van dat. Ikke blij. En vandaag was ook weer zo’n training waar ik een runners high of gevoel van gelukzaligheid  beleefde. Verschillende keren bevond ik me plots al op plaats B zonder te weten hoe ik van plaats A tot die plaats B was geraakt. Compleet weg van de wereld, me myself and I volledig verzonken in het lopen en de gedachtenflow die dan volop zijn gang gaat. Zelfs de muziek in m’n oren was ver naar de achtergrond verdrongen. Plots zat ik al 2 nummers verder op de Ipod, huh? Vreemde gewaarwording, maar oh zo zalig. Ik kan alleen maar hopen dat ik die marathon in Monschau in net zo’n flow van gelukzaligheid kan lopen…

De cijfertjes van vandaag: 9,5 km in 56 minuten, gem. hartslag 138. Yay!

runnershigh

 

Advertenties

Een gedachte over “dat gevoel van gelukzaligheid -#Monschau -73 dagen

  1. Ben vanochtend ook maar gelijk gaan rennen ivm het weer maar minder en langzamer natuurlijk als herstelloop en daar had ik geen spijt van gezien het weer.

    Als de zon schijnt moet je er echt in gaan zitten, voor je het weet is ie weer vertrokken.

    groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s