spaghettiloop -#Monschau -68 dagen

Tot mijn grote verbazing was ik zondag helemaal niet stijf van de trail van zaterdag. Heb geen enkel spiertje gevoeld! De goesting om te gaan lopen, was dus best wel groot. Toch heb ik dat zondag niet gedaan, maar dat lag dan aan tijdsgebrek, wegens een verjaardagsfeestje bij ons thuis (waarover morgen meer).
Deze avond kon ik gelukkig toch een 45 minuutjes wegkapen na het avondeten. Oké, da’s misschien ook niet de meest geschikte moment, zeker niet met een overdaad aan spaghetti op m’n maag, maar ja…soms gaat het gewoon niet anders. Gelukkig moest ik maar een herstelloopje doen, lekker op ’t gemakske zonder enige druk om tempo te maken of wat dan ook. Genieten dus! Met het goeie weer al helemaal.

Om de paar minuten kwam de spaghetti wel weer naar boven en moest ik diep ademen om de boel beneden te houden. Steken in mijn zij! Jawadde…Laat ik het dan maar beschouwen als een goeie maagtraining, die kan dat af en toe ook wel eens gebruiken.
Voor de rest ging het lopen zonder enig probleem. Niks last meer van de trail van zaterdag. Dat geeft toch weer moed. Vanaf woensdag weer vollen bak voorwaarts richting Monschau!

De cijfertjes voor vandaag: 7 km in 43,5 minuten, gemiddelde hartslag 129.

spaghetti

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s