het klassieke rondje -#Monschau -62 dagen

Geen spannende training of onverwachte wedstrijd vandaag, maar gewoon een lekkere relaxte duurloop. Speciaal om iets na 7 ervoor uit mijn bed gerold, zodat ik op tijd terug thuis zou zijn. Klokslag 8 uur trok ik de deur achter me dicht, met De Afrekening van Stubru op m’n Ipod. Het gezelschap van Roos Van Acker die leuke nieuwe liedjes aaneenpraat, is al eens een leuke afwisseling op altijd dezelfde playlist die ik anders afspeel.
Langs de Leuvense Vaart en via ons buurdorp Schiplaken nog eens naar het Domein van Hofstade gelopen, dat was al effe geleden. Daar twee rondjes en dan weer terug. Zoals al in het begin gezegd: niks spannends aan hoor, eigenlijk het klassieke rondje dat ik wel meer doe als ik 2 uur voor de boeg heb. Het was wel lekker ontspannend, deugddoend en ik heb volop genoten. Het was nog lekker fris en het zonnetje had nog even moeite om tevoorschijn te piepen. In m’n singletje en shortje had ik het eigenlijk zelfs een beetje koud met momenten, maar liever zo dan liters zweet te verliezen van de hitte zeker.

Na 19,2 km stond ik weer thuis, een kleine 2 uur en 3 minuten had ik erover gedaan. Gemiddelde hartslag 135. Zeer tevreden en weer een stapje dichter bij Monschau.

willyou

Advertenties

Een gedachte over “het klassieke rondje -#Monschau -62 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s