kort en niet zo krachtig -#Monschau -59 dagen

Na het beukwerk van gisteren, mocht het vandaag wat rustiger aan. Lekker genoten van een toertje van net geen 6 km in dik 36 minuten. Hartslag bedroeg gemiddeld 127, een echt herstelloopje dus.
Het weer zag er niet zo denderend uit, maar toch zweette ik als een rund. Zwoele atmosfeer, weinig zuurstof. Net toen ik weer thuiskwam, begon het te regenen. Voor één keer mocht het nu eens wat vroeger geregend hebben…

Het aftellen doet me nu ook beseffen dat de marathon binnen minder dan 2 maanden plaatsvindt. De cruciale trainingsperiode komt er dus aan. Gezond blijven, braaf m’n schema blijven volgen en af en toe panikeren….het recept voor de komende 8 weken. Dat daar nog een reisje naar Frankrijk tussenzit, maakt het er misschien niet zo makkelijk op. Op verlof gaan, elke avond een fles wijn soldaat maken en dan de volgende ochtend in onbekend gebied gaan trainen…aiai, als dat maar goed komt.  Gelukkig kan ik wat creatief zijn met de echt lange duurlopen en zal er maar één zo’n 30’er (of bijna 30’er) in Frankrijk moeten gelopen worden. Als we maar uitdagingen hebben zeker?

strapem

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s