ze worden langer -#Monschau -56 dagen

De duurloopjes op zondag worden stilletjesaan langer en langer. Volgende week is nog een uitzondering, op mijn eigen vraag naar coach Tiny toe. Het weekend is dan al veel te druk met 2 dagen schoolfeest en dan nog een verjaardagsfeest voor mijn papa. Geen tijd om dan nog 3 uur van huis weg te zijn om te lopen. Maar morgen ontsnap ik er niet aan. Duurloop van om en bij 2,5 uur op de planning en gelukkig gaat loopmaatje Heidi mee. Zwerftochtje door mijn habitat, beetje de route touristique uitgestippeld voor Heidi langsheen al mijn traditionele trainingspaadjes en wegen. 23,5 km loopplezier, als alles goed en wel gaat tenminste 🙂

training1606

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s