tientonner -#Monschau -54 dagen

Met dat het wat warmer wordt en de temperaturen stilaan naar de 30° gaan, lijk ik plots wel een spons. Ik hou al twee dagen ongelooflijk veel vocht op en dat vooral in mijn buikzone. Gevolg…ik voel me een tientonner. Vandaag had ik een rokje aan dat normaal mooi rond m’n heupen aansluit. Vandaag dus niet, het moest een beetje naar boven getrokken worden om rond m’n iets smallere taille aan te sluiten en dan nog…dat spande gelijk zot!  Heel de dag heb ik me lastig gevoeld en wist ik met mezelf geen blijf. Bij elke denkbare houding aan m’n bureau voelde ik dat rokje spannen. Thuis had ik direct zin om dat ding in de vuilbak te gooien, maar het is toch zo’n mooi rokje…laat ik dan maar beter iets aan dat tientonner-gevoel doen.

Na het eten loopkleren aan dus en gaan maar. Het duurde wel tot kwart voor 8 eer ik effectief weg was hoor. Om 18u een vol bord pasta eten…da moet toch wel een beetje zakken. Van dat vol bord pasta had ik trouwens totaal geen last, ook al was het met roomsaus. Vrijdag een kom roomsoep gegeten twee uur voor ik ging lopen en dat gaf me keiveel maaglast onderweg tijdens het lopen. Vandaag dus helemaal niets gemerkt. De boosdoener is dus duidelijk niet de room. Misschien gaat het toch gewoon om een soep-intolerantie zonder meer en moet ik er niet meer achter zoeken dan dat.

Een zalige training dus met als enige hindernis onderweg een miljoen muggen die mij als lekkere maaltijd hadden uitgekozen. Terwijl ik dit typ, verga ik van de jeuk van al die muggenbeten. Maar laat dat vooral de pret en het nagenieten niet bederven!

De cijfertjes voor vandaag: 7,3 km – 44 min – gem.hs 138

towel

 

Advertenties

Een gedachte over “tientonner -#Monschau -54 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s