slecht bezig -#Monschau -53 dagen

Gisteren schreef ik al over het tientonner-gevoel, vandaag was dat nog niet zo veel beter. Heb het aangedurfd en ben op de weegschaal gaan staan, na een maand of 6 dat ding genegeerd te hebben. Ja hoor… 3 kg erbij. Oeps. Mezelf toch wat te veel laten gaan de laatste tijd precies.

Niet zo goed bezig dus. De wake-up-call komt gelukkig op tijd. Heb nog 2,5 weken eer we op verlof vertrekken. Tot dan moet ik toch wel een beetje discipline aan de dag kunnen leggen hé. En tegen Monschau moet ik toch wel wat scherp staan, dus op verlof zal ik ook maar goed m’n best doen, ahum.

Een paar weken geleden had ik hier trouwens ook het goeie voornemen geuit om wat aan core-training te doen…en ben ik dat toch wel vergeten zeker. Een extra stok achter de deur is nodig. Gelukkig bestaan er dan zo van die internet-challenges en tegenwoordig vind je ze voor echt alles. Tuurlijk bestaat er dus ook eentje voor buikspieren en core-training. Woohoo! 4 oefeningen per dag en dat stelselmatig opbouwen. Elke dag afstrepen op een kalender. Dat moet toch lukken? Maar geef mij hier gerust regelmatig virtueel een sjot onder mijn poep dat ik het deze keer wel eens volhoud hé…

buikspieren

Advertenties

4 gedachten over “slecht bezig -#Monschau -53 dagen

    1. dan zullen we er maar zeker iets aan doen! Denk ook wel dat het wat vochtophoping is, met de hitte nu. Dus hopelijk zijn die 3 kg er rap weer af!

  1. Gelukkig is het met warm weer makkelijker om af te vallen. Tenminste, dat is mijn ervaring. Heel licht ontbijten, af en toe wat fruit en sla. Maar volg vooral jouw eigen patroon. Succes!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s