kort op zondag -#Monschau -48 dagen

Druk gezellig plezant weekendje en daar kon een looptraining natuurlijk niet bij ontbreken. Maar net omwille van het “drukke” aspect”, had Tiny voor vandaag maar een uurtje voorzien (op mijn vraag dus). Achteraf bezien had ik die rustweek beter voor volgende week aangevraagd, want dan wordt het nog drukker en minstens even plezant en gezellig (met vooral op zaterdagavond een etentje dat wel eens heel laat gaat kunnen uitdraaien, dus dat gaat zondagmorgen heel veel pijn doen).

Vandaag dus maar een uurtje…en dat op een zondag. Het voelde heel onnatuurlijk aan, alsof er iets niet klopte. Om dat gevoel enigszins de kop in te drukken, besloot ik al van bij het vertrek om er toch een iets langere duurloop van te maken. Een kwartiertje langer of zo, dat die grens van één uur alleszins overschreden zou worden.
Uiteraard werden het nog een paar minuutjes langer. Ondanks het snertweer, met vooral tegenwind om U tegen te zeggen, genoot ik weer mateloos. Er werden dus vlot extra lusjes aan m’n parcours aangeknoopt om het einde toch maar wat uit te stellen.  Na 12,8 km in 1u20 (gem. hartslag 139) stond ik weer aan m’n deur, meer dan voldaan. Na een verkwikkend badje, lekker gegeten en daarna heel veel genoten van deel 2 van het schoolfeest dat zowat het hele weekend in beslag nam bij ons. Dat en een etentje voor mijn pa zijn 71e verjaardag. Gezellig en leuk dus. Zo’n weekends mogen er nog komen!

no excuses

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s