flauwe trezebees -#Monschau -46 dagen

Vanmorgen m’n loopgerief mee naar ’t werk gezeuld. Jep, had goeie voornemens. Een stevige tempotraining onder de middag, superspeedy want had om half 2 al terug een vergadering. Bedoeling was om om 12u zeker de deur uit te zijn, een uur stevig te trainen, daarna te douchen uiteraard, rap iets te eten en dan de vergadering in te duiken. Maar wat gebeurde er: een heuse hoosbui die over Antwerpen trok! Grrr… Rond half 12 gingen de hemelsluizen open en tegen 12u was het einde nog niet in zicht…Je kan het al raden: bibi had totaal geen goesting om erdoor te gaan. Bovendien had ik niets van regenbestendige kledij bij + ik wil absoluut niet ziek worden, gezien we over 1,5 week op vakantie vertrekken, en zo kon ik nog wel een paar andere excuses verzinnen.
Ik voelde me een ongelooflijk flauwe trezebees, maar toch kreeg ik mezelf niet opgeladen om te gaan. Voeg daar nog drie collega’s bij die me ook voor zot verklaarden dat ik door zo’n regenvlaag zou gaan lopen…plots was de cafetaria een veel leuker alternatief om naartoe te trekken.

Dan maar deze avond straftraining. Dat uurtje snelheidswerk is er nog niet van gekomen. Om half 7 een vol bord spinaziepuree met vis gegeten, dat lag om 8u nog stevig op m’n maag. Het werd een kort rondje loslopen, maar wat heb ik genoten! Het zonnetje scheen, vergezeld van een zacht briesje en de temperatuur was perfect. In totaal 6,8 km gelopen in 41 minuutjes, gemiddelde hartslag 132.

Als alternatief op een doorweekte middagtraining, vond ik dit relaxed rondje loslopen alvast geslaagd. En die snelheidstraining kan ik gelukkig morgen afwerken, wel letterlijk tussen twee “afspraken” (thuis) door, het moet maar lukken. Geen excuses meer mogelijk!

no excuses2

Advertenties

2 gedachten over “flauwe trezebees -#Monschau -46 dagen

  1. Welcome in ons Belgenweertje :s … hopelijk wordt het snel beter, want 2 maanden binnenzitten met een peuter / kleuter zie ik nu eens echt niet zitten.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s