Mont-Blanc weekend -#Monschau -42 dagen

Het zijn weer hoogdagen voor trailfanaten van over heel de wereld. Zo is er de Lavaredo Ultra Trail in de Dolomieten, waar o.m. Nederlandse ultratrailer Chris Van Beem aan deelneemt. Die trail kent trouwens al onverwachte wendingen. Door stevige sneeuwval (en dat eind juni, pfftt….) is een deel van het parcours last minute hertekend.

Dit weekend is het ook alle hens aan dek in het Mont Blanc-massief. Vrijdag vond al de 80 km wedstrijd plaats en de vertical mile (met o.m. Kilian Jornet, die 2e werd), vandaag is er de cross du Mont Blanc (25 km) en de 10 km. Maar morgen is het helemaal groot feest, want dan gaat de marathon door. De marathon die ik zelf volgend jaar zou willen doen, voor m’n 40e verjaardag!! Heel benieuwd dus naar de prestaties van alle deelnemers dit jaar. Helemaal leuk is dat er een aantal loopkameraadjes meedoen, waaronder Michael en Thierry van het Running-on-Trails-team. Die twee kanjers wagen zich dan toch aan dit avontuur, ondanks heel wat blessureleed de voorbije maanden.
Terwijl ik mezelf morgen waag aan een relaxte 25 km, gaan zij de uitdaging van het Mont Blanc-massief aan.

Heel veel succes makkers, en verwacht jullie maar aan een verhoor door  bibi, kwestie van volgend jaar zelf goed voorbereid aan de start te staan!

bron: http://montblancmarathon.net/
bron: http://montblancmarathon.net/

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s