rondjes Wolvenberg -#Monschau -39 dagen

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Zo ver ben ik gelukkig nog niet in m’n marathontraining (daarover zal ik over een week of drie wel beginnen zuchten), maar wel wat m’n werk betreft. Reikhalzend aan het uitkijken naar vakantie. Nog heel eventjes doorbijten. Deze middag hakte ik de werkdag alvast in twee, door over de middag te gaan trainen. Het zonnetje lonkte al heel de voormiddag, was dus blij dat ik m’n loopspulletjes meegezeuld had.

Om 12u de deur uit, gewapend met m’n handheld om me te verfrissen onderweg. Dat bleek nodig, want het was echt wel warm. Heerlijk warm, onder de bomen gaf de schaduw wat verfrissing en ook het zachte briesje werkte nu en dan verkoelend.
De eerste 2 km verliepen heel stroef. De duurloop van zondag zat nog serieus in m’n kuiten, letterlijk dan. De recuperatie verloopt dus iets trager dan normaal, daar zit misschien dat beetje tekort aan rode bloedlichaampjes nog voor iets tussen. Maar eenmaal mijn dieseltje helemaal opgewarmd was, ging het lopen wel wat vlotter.

In plaats van m’n vertrouwde Middelheimpark en Park Den Brandt op te zoeken, trok ik nu nog eens naar het Brilschanspark en dat oh zo leuke Wolvenberg-parkje. Echt een zalig stukje natuur om door te lopen: een ronde van 1 km single track doorheen de natuur, terwijl je eigenlijk gewoon midden in Antwerpen bevindt (geprakt tussen de Ring en de Singel (binnenring)) . Dat rondje dan ook wel 2 keer gedaan, anders was de pret veel te snel weer over. Jammer dat het toch een eindje van m’n werk ligt en ik er een superdruk kruispunt voor moet oversteken (waar het ook steeds heel lang wachten is voor ons voetgangers, gezien koning auto er absolute voorrang krijgt in alle richtingen), anders zou ik iedere keer naar daar trekken.

Na 9,7 km stond ik weer aan m’n werk, had er net een uurtje over gedaan. Meer moest het niet zijn vandaag en dat was ook voldoende. Toch maar even wat extra recuperatietijd inlassen. Vrijdagmiddag start mijn vakantie en heb ik in de namiddag een training van 3 uur voor de boeg. Maar zien dat ik daar voldoende uitgerust aan begin.

bron: Natuurpunt
bron: Natuurpunt
Advertenties

Een gedachte over “rondjes Wolvenberg -#Monschau -39 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s