Saint-Malo (Bretagne) -#Monschau -35 -> 21 dagen

Aaaah vakantie! Vanaf vandaag muizen we er voor 2 weken tussenuit. Onze bestemming wordt Saint-Malo in Bretagne. Rusten en genieten, wat leuke dingen bezichtigen, een ritje van de Tour de France meepikken (de bende komt er dinsdag aan), veel cider en wijn drinken en uiteraard af en toe wat gaan lopen.

Ons huisje hier krijgt ondertussen twee weken lang het bezoek van mijn schoonmama, die niet alleen de kat komt verwennen maar ook onze tuin met haar groene vingers gaat doen herleven (ze is daar een toptalent in). Schoonpapa komt zelfs ook een paar keer langs om klusjes te doen. Zalige schoonouders heb ik!

Mijn blogje gaat dus even in vakantiemodus. We zitten op een camping (in een gehuurde stacaravan) en de toestand van de wifi-ontvangst daar is me onbekend. Geen laptop mee, want die verliezen we daar misschien aan gretige vingers. Twee weken niet schrijven…het zal afkickverschijnselen teweegbrengen, maar ter compensatie drinken we dan wel een glaasje wijn extra 😉

Tot gauw!

st malo

Advertenties

Een gedachte over “Saint-Malo (Bretagne) -#Monschau -35 -> 21 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s