laatste krachtmeting -#Monschau -15 dagen

Nog één zware krachtmeting aan te gaan, voor de marathon. Tot nu toe liep ik al twee dertigers, maar die waren maar klein bier vergeleken met wat me morgen te wachten staat. De H-Trail belooft een pittige trailtraining te worden: 32 km met zo’n 1200 hoogtemeters. Reken daar nog de warme temperaturen bij, geen bevoorrading onderweg (dus 2 liter water mee op de rug) en ook geen afgepeild parcours (dus alert blijven om de weg te vinden): dat wordt dolletjes! Gelukkig in heel goed gezelschap. Coach Tiny zal erbij zijn, maar ook trailbuddies Veerle, Kristof, Tom, Carmen en Michael. Hoe lang we erover gaan doen, is maar bijzaak. Heelhuids aankomen, afzien en genieten zijn belangrijker. En vooral niet verdwalen…

h-trail

 

Advertenties

2 gedachten over “laatste krachtmeting -#Monschau -15 dagen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s