geen tijd om te lopen (en da’s maar goed ook)

Moet het gezegd worden? Ja, ik was verdomd stijf na de marathon van Monschau! Tot woensdag voelde ik mijn spieren serieus tegenspannen. Een pijnlijke herinnering aan zondag, maar het was het allemaal wel waard. Gelukkig beleef ik momenteel een enorm hectische week, waardoor ik zelfs niet aan lopen toe kom, laat staan er zelfs aan denk. Noodgedwongen looprust dus, mijn spieren zijn er precies wel dankbaar voor. Vandaag had een toerke lopen fysisch misschien al wel gelukt, maar had ik ook weer geen tijd.

Maandag zaten we nog even in de Eifel. Dinsdag was het een dagje naar zee, waar zoonlief al sinds vrijdag zat. Knulletje moest ook weer naar huis hé, wat was ik blij hem weer in m’n armen te kunnen sluiten!

maar eerst nog even torens bouwen op restaurant, alvorens naar huis te gaan

DSC_0850

 

Woensdag haalden we dan twee nieuwe twee nieuwe deugnietjes in huis: Sookie en Peppa. Allebei geboren op 28 april 2013 en genadeloos op straat gezet. Ze zaten tot gisteren in een opvanggezin en nu maken ze deel uit van ons gezinnetje. Ze moeten nog wat wennen aan de nieuwe situatie natuurlijk, maar stilletjesaan beginnen ze hier nu hun draai te vinden.

Sookie links (met de lijn over de neus), Peppa rechts (met de lichtere snoet)

fbAl na enkele uren bleek al snel dat we de namen juist hadden toegewezen. Sookie is van het onbevreesde type (zoals het personage in True Blood dus), gaat op ontdekking en durft alles. Peppa (genoemd naar het tekenfilmfiguurtje Peppa Pig, waar onze Seppe zot op is) is wat meer verlegen en afwachtend, maar ook speels en aanhankelijk.
Twee karaktertjes dus 🙂

Vandaag dan weer geen tijd. En dan heb je eens verlof…Op 15 augustus is er altijd een giga-rommelmarkt hier in ’t dorp. De hele toer doen, kost je algauw een drietal uur. Dit jaar stond ik er ook eens, met te kleine kinderkleertjes van onze Seppe en inderhaast wat bijeengeraapte rommel. Volgend jaar neem ik wat meer tijd om spullen bijeen te vergaren, want het leverde dit jaar toch al 100 euro op. Gek genoeg verdiende ik 90 euro in de voormiddag en de rest van de namiddag dus amper 10 euro (de markt liep van 8u tot 16u). In de voormiddag komen dus de jagers, in de namiddag de slentertoeristen. Het was best wel gezellig om doen, zeker gezien we met de buren langs weerskanten alledrie naast elkaar een kraampje hadden (hadden we zo aangevraagd bij de gemeente). Volgend jaar terug van dat dus.

Maar morgen hé, morgen ga ik een toerke lopen! Hoe lang weet ik nog niet. Maar eerst even zien hoe ver mijn benen me willen dragen.

 

 

Advertenties

5 gedachten over “geen tijd om te lopen (en da’s maar goed ook)

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s