het Hol van Pluto ligt in Monschau

Gisteren toch maar eens de officiële uitslagenlijst van de Marathon van Monschau opengeklikt. Tot mijn grote verbazing zag ik een cijfertje 2 naast mijn naam staan. Huh? Dan maar eens mijn leeftijdscategorie (vrouwen – 35+) opengeklikt en verdorie zeg: ik ben 2e in mijn categorie geworden!

resultaat monschau

Nu is een beetje relativering en bescheidenheid wel op zijn plaats. Er zaten amper 3 vrouwen in die categorie. Zo moeilijk was het dus niet om 2e te worden.
De categorieën zijn ook niet te vergelijken met de onze in België. Er was een schijf per 5 levensjaren, ik val nog net in de categorie 35-40 jaar.
In totaal deden er 80 vrouwen mee, waarbij ik dan als 38e vrouw finishte.
Niet zo spectaculair dus 😉 Maar mijn ego is toch wel ietsie gestreeld door die 2 naast mijn naam, héhé.

Advertenties

3 gedachten over “het Hol van Pluto ligt in Monschau

  1. Ik had je toch al verteld dat je tweede was! Ik was trouwens ook tweede en in mijn categorie deden er 13 mee :-). En nog een kleine correctie in het totaal deden er 80 vrouwen mee, dus ben je toch nog mooi bij de eerste helft geëindigd.

    1. ik dacht dat je het enkel over jezelf had, mbt die 2e plaats. Geen haar op m’n hoofd dat dacht dat ik ook een 2e stek had, héhé. Bij jou is het toch wel een hele straffe prestatie hoor, gezien de concurrentie een pak groter was! 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s